В м. Березівка відбулися передріздвяні реколекції

З 22 по 25 грудня 2016 р. Б. в місті Березівка Одеської області на парафії священномученика Миколая Чарнецького відбулися передріздвяні реколекції, які проводив отець Василь Оприско, ЧНІ.

Духовні віднови розпочалися Святою Літургією. Під час наук парафіяни мали можливість роздумати над тим “де є я і де є Бог”, розважати над Євангелієм від Матея 2,1-12. Кожного дня вірні мали можливість побувати на Святій Літургії, приступити до Святих Тайн Покаяння та Євхаристії.

В суботу, після Вечірньої та науки, моли можливість молитися молебень на оздоровлення, після якого отець благословив мощами Миколая Чарнецького та помазував єлеєм, який був освячений на мощах блаженного священомученика Миколая Чарнецького.

В неділю, після Святої Літургії та науки було відслужено молебень до Пресвятої Богородиці, під час якого отець Василь розповів про ікону Матері Божої Неустанної Помочі, про історію утворення та обов’язки членів Архибратства, після чого у нашій парафії було започатковано Архибратство Матері Божої Неустанної Помочі. На завершення реколекцій о. Ігор спільно з парафіянами подякували о. Василеві за Боже слово, яке він доносив до кожної вірного нашої парафії.

 

Матеріали: о. Ігор Кузик

{gallery}stories/06.12.16{/gallery}