З Одеси відбулася трансляція молитви на вервиці з нагоди дня вшанування Ікони Ґваделупської Богородиці

12 грудня 2023 року, Одеська рада Лицарів Колумба на чолі з преосвященним владикою Михаїлом Бубнієм, Національним Капеланом Лицарів Колумба в Україні взяли участь у всеукраїнській онлайн-молитві на вервиці з нагоди Дня вшанування Ікони Ґваделупської Богородиці.

Трансляція молитви відбулася з катедрального храму святого Апостола Андрія Первозванного в Одесі. У молитві на вервиці взяли участь Лицарі Колумба з України по zoom-конференції.

Розпочав вервицю архієпископ Мечислав Мокшицький, Національний капелан Лицарів Колумба для римо-католиків, відтак кожну десятку вервиці провадила інша рада.

Завершив молитву на вервиці екзарх Одеський, Національний капелан Лицарів Колумба для греко-католиків владика Михаїл Бубній.

У своєму слові до братів-лицарів на завершення молитви, владика відзначив, що «в Україні ми маємо переклад чудової книги про Богородицю «Ґваделупська Богородиця – матір цивілізації любові». Сьогодні в Україні та у світі шириться цивілізація ненависті, насильства. Людина у своїй заздрості й гордості дійшла до такої вершини, що годі навіть собі уявити чим це все закінчиться» – зазначив єпископ і продовжив:

«Але ми діти Марії, Лицарі Колумба, які маємо покровительку матір цивілізації любові. Ми віримо і надіємося, що за її молитвами і заступництвом Господь даруватиме нам, особливо в Україні мир, завершення війни і цивілізацію любові. Ми в це віримо і тому ми сьогодні особливо молимося до Ґваделупської Богородиці у її свято. Нехай Вона буде з нами, нехай Вона супроводжує нас і захищає наших військових» – зауважив єпископ Михаїл.

Також Національний капелан звернувся до Лицарів Колумба і подякував їм за те, що в час війни вони показали справжню єдність і милосердя, що своїми добрими ділами через милосердні руки допомогли дуже багатьом потребуючим людям.

 

{gallery}stories/10.12.23{/gallery}