В Одесі відбулися українські вечорниці

У неділю, 10 грудня, з благословення преосвященного владики Михаїла Бубнія, екзарха Одеського у катехитичному центрі парафії святого апостола Андрія Первозванного, відбулися українські вечорниці. Захід організувала молодіжна комісія Одеського екзархату на чолі з дияконом Андрієм Кремзою. Під час вечорниць відбувся збір на підтримку потреб ЗСУ.

У коментарі для пресслужби Одеського екзархату о. д-н Андрій повідомив, що в такий спосіб молодіжна комісія бажала, щоб у цей час війни молодь об’єднувалася. «Ворог бажає нас сьогодні роз’єднати, а ми у свою чергу показуємо, що ми сильні бо ми разом. Метою проведення передріздвяних вечорниць було чудово відпочити з Богом та зробити передріздвяне чудо, як для нас, так і для наших військових, і тому ми зробили збірку для наших військових» – зазначив голова молодіжної комісії Одеського екзархату.

Також молоді гості заходу мали нагоду почастуватися українськими стравами та іншими смаколиками. Програма була насичена різними конкурсами, які провела Катерина Сурмачевська та сестра Анастасія Заброцька, СНДМ. Особливим акцентом свята стали пісні, які всі могли співати під час конкурсів.

Окрім того, на вечорницях музичною перлиною був виступ молодого музиканта Олександра Сметанюка.

Також гості вечорниць змогли почути духовні пісні і колядки у виконанні тріо семінаристів Київської трьохсвятительської духовної семінарії.

На завершення заходу диякон Андрій висловив сподівання, що такі вечорниці стануть доброю щорічною традицією для молоді екзархату і подякував усім за теплу зустріч.

{gallery}stories/08.12.23{/gallery}