В Одесі відбувся майстер-клас для учнів катехитичиних шкіл з виготовлення вервиць

У неділю, 13 жовтня, на парафіях святого апостола Андрія Первозванного та святого архистратига Михаїла УГКЦ в Одесі відбувся майстер-клас з виготовлення вервиць. Ця ініціатива була організована напередодні всесвітньої молитви дітей на вервиці «Мільйон дітей моляться вервицою».

На парафії святого апостола Андрія Первозванного майстер-клас «Вервичка своїми руками» провела пані Надія Сіщук. Учасники зібралися в катехитичних класах, щоб власноруч виготовити вервиці для себе та наших захисників. Після цього отець Руслан Остафій освятив їх, – повідомили на сторінці у Facebook.

На парафії святого архистратига Михаїла майстер-клас організували катехити у співпраці зі Школою англомовних християнських аніматорів (ШАХА) Релігійного товариства українців-католиків «Свята Софія» зі США. Учасники також мали можливість потренуватися у молитві англійською мовою та повторити вже вивчені молитви.

До відома, щороку 18 жовтня під гаслом «Мільйон дітей моляться вервицю» відбувається всесвітня молитва дітей на вервиці. Запрошуємо дітей з парафій Одеського екзархату долучитися до цієї всесвітньої молитви за мир і єдність у всьому світі.

Пресслужба Одеського екзархату