В Одеському екзархаті створено комісію у справах євангелізації і призначено голову комісії

Екзарх Одеський владика Михаїл Бубній створив комісії у справах євангелізації Одеського екзархату та іменував о. Ігоря Тараса, сотрудника парафії святого апостола Андрія Первозваноого в Одесі головою новоствореної комісії. 

«Зважаючи на актуальні виклики та можливості євангелізації у часі війни і згідно декрету Блаженнішого Святослава Отця і Глави УГКЦ, (Вих. №24/221 від 24 липня 2024 року Божого), владою мені даною, створюю комісію у справах євангелізації Одеського екзархату» – йдеться в декреті правлячого екзарха Одеського.

Діяльність комісії спрямована на координацію та розвиток євангелізаційної діяльності в Одеському екзархаті УГКЦ. Головні напрямки включають: співпрацю з Патріаршою комісією та єпархіяльними комісіями, проведення навчальних заходів для духовенства та мирян, координацію роботи різних євангелізаційних рухів, шкіл, спільнот. 

Від імені духовенства, монашества та всіх вірних вітаємо о. Ігоря Тараса з призначенням і бажаємо Божої благодаті, мудрості та наснаги у новому служінні. Нехай Господь завжди буде надійним провідником на цьому шляху. 

Пресслужба Одеського екзархату