Катехитична школа ім. мит. Андрея Шептицького розпочала новий навчальний рік

6 жовтня на парафії святого апостола Андрія Первозванного в Одесі відбулося урочисте відкриття нового навчального року в Катехитичній школі імені митрополита Андрея Шептицького. Святкування розпочалося Божественною Літургією, під час якої сотрудник парафії о. Тарас Микитич у своїй проповіді підкреслив важливість навчання для духовного зростання кожної людини.

Після богослужіння, о. Ігор Тарас та о. Тарас Микитич благословили учнів, батьків та катехитів. На дітей чекала насичена розважальна програма з іграми, вікториною та смачними солодощами, приготованими батьками та парафіянами. Учні катехитичної школи з радістю брали участь у всіх конкурсах і з нетерпінням чекали на подарунки.

«Ми вдячні всім, хто долучився до організації цього свята, – зазначили організатори. – Особлива подяка владиці Михаїлу Бубнію, о. Руслану Остафій, сестрам СНДМ, батькам за їхню підтримку та активну участь у житті катехитичної школи». Новий навчальний рік у катехитичній школі обіцяє бути цікавим та насиченим. Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до навчання в катехитичній школі. 

Пресслужба Одеського екзархату