Парафія Вознесіння Господнього розпочала новий рік благодійності

У місті Одесі відновила роботу парафіяльна благодійна кухня при храмі Вознесіння Господнього УГКЦ. Після невеликої перерви, кухня знову готова забезпечувати безкоштовними обідами людей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

«Ми знову відкрили наші двері, розпочавши новий рік підтримки та турботи. Ми прагнемо і надалі допомагати тим, хто цього найбільше потребує, надаючи теплі обіди та частинку любові. Особлива подяка нашому владиці Михаїлу Бубнію, екзарху Одеському та о. д-ру Миколі Слободяну за нові додаткові столи та крісла, які тепер дозволяють нам приймати ще більше людей і з комфортом дбати про кожного» – йдеться в повідомленні на парафіяльній сторінці.

До слова, парафія Вознесіння Господнього УГКЦ в Одесі вже 7 років поспіль щосуботи годує безкоштовними обідами людей, які цього потребують. Завдяки підтримці благодійників, кухня не лише продовжує свою роботу, а й розширює свої можливості. Нещодавно кухня отримала нове обладнання, що дозволить обслуговувати ще більше людей. Ця ініціатива дозволяє годувати сотні людей.

Перейшовши за посиланням, ви дізнаєтесь більше про парафіяльну благодійну ініціативу.

Пресслужба Одеського екзархату