Вітаємо з відзнакою за катехитичне служіння п. Тетяну Гайду

7 липня під час Всецерковної прощі катехитів в Зарваниці Глава і Отець УГКЦ Блаженніший Святослав відзначив патріаршими грамотами, а владика Давид Мотюк – нагородами від Патріаршої катехитичної комісії делегатів від кожної єпархії та екзархату нашої Церкви.

Щиросердечно вітаємо п. Тетяну Гайду, катехитку парафії св. Арх. Михаїла м. Одеси з цією заслуженою нагородою, адже ставши багатодітною мамою в цьому році Ви не тільки не залишили свого жертовного служіння на парафії, а й завершували його з особливою відповідальність та відданістю, не заважаючи на особисті обставини та посеред таких важких випробувань військового часу.

Дякуємо Богові за дар Вашого життя та покликання і просимо про щедрі дари та ласки для Вас, Вашої родини. Нехай Святий Дух супроводжує Вас у зростанні в вірі та в служінні на духовне благо наших дітей.

Від імені Катехитичної комісії Одеського екзархату УГКЦ висловлюємо привітання та подяку пароху парафії о-д. Миколі Слободяну та сотруднику о. Олександру Французу. Завдяки Вашій душпастирській опіці Церква має гарні плоди мирянського зростання до такого щирого катехитичного служіння. Слід додати, що нагорода Катехит року вже вдруге отримується парафією Архистратига Михаїла.

Не зважаючи на окремі нагороди, відзначаємо високий рівень підготовки та відданості служінню серед усіх катехитів нашого екзархату, серед яких кожен є Найкращим в своєму покликанні.

Просимо Милосердного Господа опікуватися нашою катехитичною спільнотою і дарувати щедрі покликання до катехитичного служіння.

Пресслужба Одеського екзархату