У Євпаторії розпочалися великопісні реколекції

У середу, 23 березня 2016 року Божого, у греко-католицькій парафії Покрови Пресвятої Богородиці м. Євпаторія, що в Криму, розпочалися великопістні реколекції.

На запрошення протоієрея Богдана Костецького, пароха Покровського храму УГКЦ в м.Євпаторії та декана Кримського, реколекції проводить настоятель Провінційної Делегатури (Управління) Згромадження Місіонерів Облатів Непорочної Марії в Україні та Росії преподобний отець Павло Вишковський.

Цьогоріч духовних наук кримчани чекали з нетерпінням. Особливо важливою подією в житті громади, у цьому ювілейному році, стало те, що саме у євпаторійській святині є відкриті Двері Божого Милосердя, а їхній парох, отець Богдан Костецький, обраний бути місіонером Божого Милосердя і отримав благословення від Папи Римського на розрішення всіх гріхів зарезервованих апостольським престолом.

Темою цьогорічних реколекцій є Боже Милосердя і гріхи проти Святого Духа. Духовні науки, молитва та прикладання до мощей блаженного Петра Вергуна, вкотре об’єднують парафіяльну спільноту в щораз міцнішу християнську родину, центром якої є Господь.

 

Прес-служба Кримського екзархату УГКЦ

матеріали: Іван Футрак

м.Євпаторія, Крим