Діти із парафії Покрови Пресвятої Богородиці м.Скадовська прийняли участь у брейн-рингу

З 23 по 25 жовтня діти із парафії Покрови Пресвятої Богородиці міста Скадовська здійснили тридневну поїздку до Одеси, яка зародилася на фоні підготовки до змагання із брейн-рингу присвяченому року митрополита Андрея Шептицького.

Суботнього ранку ми мали можливість зустрітися із екзархом Одеським та Адміністратором Кримським Кир Михаїлом, який очолив Архієрейську Божественну Літургію для дітей у церкві св. апостола Андрія Первозванного, після якої всі мали можливість спілкуватися із єпископом, одержати благословення та зробити спільну фотографію. На пам’ять про зустріч із владикою наша команда подарувала йому футболку із емблемою нашої парафії.

Після смачного сніданку розпочалися змагання із брейн-рингу, які проходили у дуже дружній атмосфері і не зважаючи на те що ми зайняли п’яте місце у команди панував справжній дух радості і щастя, адже як сказав прекрасні слова голова журі о. Роман Мірчук: «Програли ті, що не приїхали». Закінчилися змагання нагородою учасників призами та святковим обідом.

Опісля ми відправилися на екскурсію Одесою. Відвідали Спасо-Преображенський та Свято-Успенський храми, оперний театр, пам’ятник «12-ому стільцеві», прогулялися славнозвісною Деребасівською, Потьомкінськими сходами, а також зупинилися на вечерю у МакДональдс. На завершення суботнього дня відвідали монастир сестер Воплоченого Слова, де мали можливість спілкуватися із сестрами, грати різні ігри і весело провести свій час.

Недільний день розпочався Божественною Літургією у катедрі Успіння Пресвятої Богородиці на якій діти мали можливість познайомися із богослужіннями римо-католицького обряду та архітектурою храму, бути на адорації Найсвятіших Тайн та молитися перед мощами св. Івана Павла ІІ та св. Фаустини Ковальської. Після цього ми відвідали славнозвісний «тещин» міст, Одеський порт, Катерининську площу та костел св. апостола Петра, в якому мали можливість насолоджуватися прекрасною органною музикою.

Велику подяку складаємо всім тим хто своїми молитвами та пожертвами спричинився до цієї поїздки та з нашої сторони запевняємо що будемо постійно просити для них у Бога великих ласк.

 

Прес-служба Одеського екзархату

матеріали отець-диякон Андрій Карпінець

{gallery}stories/28.10.15{/gallery}