Храмовий празник парафії Покрови Пресвятої Богородиці у м. Скадовську

У середу, 14 жовтня, у церкві Покрову Пресвятої Богородиці відбулося святкування храмового празника.

Храмовий празник є важливим днем для парафіяльної спільноти, коли вона, а разом із нею вся Христова церква, дякує Богові за всі ласки одержані напротязі року: уділення Святих Тайн, прихід нових вірних, паломництва, катехизація із дітьми, сім’ями, а також багато інших ласк про які знає тільки Господь.

Святкову Божественну Літургію  очолив Скадовський декан о. Володимир Цяпка у співслужінні пароха храму о.Василя Харкавого та запрошених священнослужителів  деканату. Розділити радість святкування прибув о.Максим Падлевський, настоятель римо-католицького храму св. Терези від Дитятки Ісуса у м. Скадовську, велика кількість парафіян та гостей, які незважаючи на прохолодну погоду прийшли до храму. Опісля Божественної Літургії на подвір’ї храму відбулося освячення води, окроплення нею вірних та  мирування всіх парафіян.

Після завершення Літургій отець-парох привітав всіх парафіян та гостей, що прибули на святкування, а також подякував священикам, які своєю присутністю возвеличили храмове свято. Ну і звичайно не обійшлося без святкового столу, який приготували наші парафіянки.

Дякуємо Богові та Пресвятій Богородиці, під святим Покровом якої перебуває наша парафія, та просимо у Них щедрих ласк і благословення для всією нашої спільноти. 

 

Прес-служба Одеського екзархату

матеріали: о. диякон Андрій Карпінець.

{gallery}stories/18.10.15{/gallery}