Дияконські свячення в Одеському екзархаті

У неділю 11 жовтня преосвященний Владика Михаїл, Екзарх Одеський та Адміністратор Кримський прибув у м. Херсон, щоб на парафії «Святого Володимира Великого», при монастирі отців Чину Святого Василія Великого, уділити перший ступінь священства бр. Назарію Лабаю.

У своїй проповіді, Кир Михаїл зазначив, «що бути синами Всевишнього, значить у всьому уподібнюватися до нашого Батька небесного. Як кожна дитина подібна до своїх батьків, так кожний християнин своїм життям має уподібнюватися до Бога».

 

У привітальному слові новопоставленому дияконові Назарію, Владика Михаїл, побажав святості і вірності в дияконському служінні. Привітав і подякував за виховання диякона його батькам та родичам, особливо мамі, що не пожаліла для Христа свого сина, оскільки диякон Назарій прийняв безженний стан.

Присутні священики Одеського, Херсонського та Скадовського деканатів привітали нового диякона та висловили слова радості і вдячності Кир Михаїлу, що дякуючи його архипастирському проводу Одеський екзархат розвивається та поповнюється новими служителями виноградника Христового.

 

Прес-служба Одеського екзархату

{gallery}stories/12.10.15{/gallery}