Реколекції на тему Божого Милосердя

З 28 вересня розпочалися реколекції для священиків та їхніх дружин в м. Коблево.

На прохання правлячого Архієрея Одеського екзархату та Адміністратора Кримського екзархату, Владики Михаїла, та з благословення Блаженнішого Святослава, Отця і Глави УГКЦ, реколекції для Одеського та Кримського екзархатів проводить Владика Богдан (Дзюрах) секретар Синоду єпископів УГКЦ.

«Насправді час реколекцій – це особливий час для кожного священика, розважати над своїм священичим служінням, робити іспит сумління щодо особистого духовного життя і життя на парафії».

Темою реколекцій є «Таїнство Божого милосердя». «Милосердя – це мета, яку ми маємо осягнути, а щоб бути здатним до милосердя, ми повинні черпати зі Слова Божого», наголосив Владика Богдан, додаючи, що «милосердя найкраще пізнається через історію життя людини». Реколектант також, закликав розважив над «милосердним поглядом Бога», у світлі покликання Ісусом Христом Євангелиста Матея, Мат 9, 9-13. Владика Богдан підкреслив, що «Божий гнів проходить через сито Божої любові і виливається на людство дощем милосердя». Пс 103 говорить: Милосердний Господь і добрий, повільний до гніву і вельми милостивий.

Прес-служба Одеського екзархату

{gallery}stories/29.09.15{/gallery}