Декада місійності на парафії святого апостола Андрія Первозванного у м.Одесі

З благословення Екзарха Одеського Владики Михаїла (Бубнія) у храмі святого апостола Андрія Первозванного м.Одеси розпочалася Декада місійності.

Впродовж десяти неділь на кожній Божественній Літургії вірні будуть розважати над темами Євангелії, які подані в Путівнику Декади Місійності. 

Це найкращий спосіб залучити до спільних молитов та розважань над Божим Словом більшу кількість вірних, котрі у недільних богослужіннях беруть чисельнішу участь – наголосив Владика Михаїл. Тому, ми вирішили пристосувати цю декаду місійності до обставин в котрих ми знаходимося. Молитися  спільно парафіяльною спільнотою, щоб Господь відновив наше життя в Бозі силою та діянням Святого Духа – це наше християнське завдання. Також вірні отримали листівки «Молимося за Тебе повсякчасно», які будуть передані воїнам, котрі захищають нашу Батьківщину. У кожній листівці вірний вказуючи своє ім’я, запевняє своєю молитовною підтримкою воїна котрому вона буде передана. Спільною молитвою «ЖИВОЇ ПАРАФІЇ» парафіяни кафедрального храму святого апостола Андрія Первозванного м. Одеси завершили  перший день Декади, та з молитовними намірами очікуватимуть наступної неділі для продовження молитовних завдань. 

 

Прес-служба Одеського екзархату УГКЦ

{gallery}stories/02.06.15{/gallery}