Перша Сповідь та Урочисте Перше Причастя на парафії Преображення ГНІХ в смт. Іванівка

1 червня на свято Пресвятої Трійці відбулася надзвичайно радісна подія, як для дорослих так і для діточок. На парафії Преображення ГНІХ, в смт. Іванівка Одеської області, семеро дітей приступили до  Першої Сповіді та Урочистого Святого Причастя.

Перше Причастя – перепустка в особливий світ життя з Богом, Воно духовно збагачує і зміцнює дитину. В період підготовки до Першої Сповіді учні проходять науку, вивчають катехизм, правди віри, у яких йдеться про те, яким має бути християнин. Перше урочисте Причастя – це ще й привід об’єднати всю родину.

У церкві діти дуже відповідально поставилися до Тайни Першої Сповіді і Першого Причастя. На проповіді о. Юрій Кашуба наголосив, що це один з найважливіших та найпрекрасніших днів в житті кожної дитини. Цей день має закарбуватися в їхній пам’яті на все життя, адже сам Господь Бог захотів увійти до їхніх сердець. А також подякував катехитам с. Климентії та с. Михаїлі, які доклали свої зусилля для підготовки наших діточок до прийняття цього славного таїнства, а також усім батькам та діткам.

А це : Пушкаренко Оленка, Кашуба Марічка, Афванасьєв Олексій, Кулішов Микола, Кашуба Остап, Афанасьєв Вадим, Аітова Юлія.

Нехай Всемилостивий Господь який прийшов до їхнього серця під видами хліба і вина, допоможе пронести цей дар благодаті протягом цілого їхнього  життя.

По завершенні Святої Літургії, священик вручав кожній дитині пам’ятку Першого Причастя.

Пресслужба Одеського екзархату