Свято Зіслання Святого Духа у с.Жовтневому

31 травня на свято Зіслання Святого Духа Екзарх Одеський Владика Михаїл (Бубній) завітав у с. Жовтневе Врадіївського району, що на Миколаївщині. Преосвященного Владику зустріли вітальними словами наймолодші парафіяни, настоятель о. Віктор Давидюк та усі вірні.

У цей день Владика Михаїл очолив Архиєрейську Божественну Літургію та виголосив проповідь, звернувшись до громади такими словами: « Я дуже радий бути присутнім сьогодні тут з Вами і  разом прославляти нашого Бога, який зсилає нам стільки своїх щедрих ласк ». У своєму слові Владика привітав усіх присутніх із святом Зіслання Святого Духа та наголосив на важливості Духа Святого, який є у кожному з нас бо даний нам у Святій Тайні Миропомазання, провадить нас у нашому житті, у повсякденних справах,  допомагає розумно впорядкувати своє життя. На завершення проповіді Преосвященний Владика побажав: « нехай Господь благословить вашу парафію та ваше село, усі родини, надихає ласкою Святого Духа, щоб Ви мали віру Христову зберегли і передали свої нащадкам».

Разом із правлячим Архієреєм співслужили запрошені священнослужителі деканату та молилися представники влади – голова Врадіївської районної державної адміністрації Жосан В.П., голова Врадіївської районної ради Сало І.М. та голова Жовтневої сільської ради Андрусик О.Д.

По закінченні Божественної Літургії Владика разом із священиками звершили чин освячення води, а також на завершення архіпастирського візиту Владика Михаїл уділив усім вірним парафії архієрейське благословення.

Прес-служба Одеського екзархату УГКЦ

{gallery}stories/12.07.15{/gallery}