Екзарх Одеський зустрівся з священнослужителями Кіровоградського Протопресвітерства

12 грудня 2023 року, в курії Одеського екзархату УГКЦ в Одесі, відбулася зустріч Преосвященного Владики Михаїла Бубнія, екзарха Одеського зі священиками Кіровоградського Протопресвітерства.

В часі розмови з Правлячим Єпископом, Протопресвітер Кіровоградський о. Іван Третяк найперше подякував Владиці Михаїлу за всесторонню підтримку і допомогу священикам Протопресвітерства в різних справах зокрема і в родинному житті.

Відтак декан представив стан деканату: досягнення і труднощі, а також плани на майбутнє, зокрема щодо розвитку УГКЦ на Кіровоградщині.

«Ми провели з нашим Владикою Кир Михаїлом дуже гарну зустріч. Щиро і відверто розказали про нашу працю на Кіровоградщині, обговорили наші всі справи і також старалися подивитися в майбутнє, що ми б мали зробити, щоб був розвиток наших громад, Церкви і якнайкраще послужити людям. Владика Михаїл нам дуже багато допомагає, як і всім священикам Екзархату, і ця його відкритість, вирозуміння і щедрість дає нам заохочення до ще кращого служіння. Ця зустріч була дуже важлива для нашого Протопресвітерства і її плоди будуть дуже гарними» – повідомив о. Іван Третяк, Протопресвітер Кіровоградський УГКЦ.

 

Повідомив о. Іван Третяк