В Одесі відбулася зустріч катехитів Одеського екзархату

3 березня 2019 р. Б. у м. Одеса відбулася зустріч катехитів Одеського екзархату УГКЦ. Розпочалася вона найважливішим моментом дня – Божественною Літургією у храмі Вознесіння Господнього, яку очолив отець Петро Майба. Отець Петро щедро погодився приїхати зі Львова до Одеси, щоб поділитися з нами дуже корисною інформацією – як правильно виховувати дітей, як їх навчити жити справжніми цінностями, які вони, найперше повинні полюбити. Ми, як добрі вихователі, маємо «вкладати» велику любов у свою працю і тільки тоді вона дасть плоди. Найбільшу увагу у вихованні дитини, як цілісної особистості, маємо акцентувати на духовному житті, старатися самому добре ним жити, бо власним прикладом ми найкраще навчаємо.

Також сестра Марія від Дитятка Ісуса, ССГММ,- голова Катехитичної Комісії Одеського екзархату, з благословення владики Михаїла Бубнія, екзарха Одеського, звернулася до всіх з пропозицією розпочати з вересня цього року  катехитичні курси, які мали б проходити у м. Одесі і це дасть змогу всім, хто бажає катехизувати, здобути належну підготовку.

Дякуємо, насамперед, Богові за цю зустріч; отцю Петру Майбі за такі змістовні та глибоко-духовні науки; всім катехитам, які не зважаючи на далекі відстані, так чисельно приїхали, – бо розуміють важливість цих спільних зустрічей, які нас формують та духовно збагачують.

Нехай Господь щедро благословить наші старання у служіння Йому на більшу прославу Його Імені та спасіння душ!

 

c. Марія від Дитятка Ісуса, ССГММ 

{gallery}stories/06.03.19{/gallery}