Пастирські відвідини парафії с. Ряснопіль Одеського деканату

13 листопада 2016 року, у 21-у неділю по Зісланні Святого Духа, Преосвященний Владика Михаїл (Бубній), Екзарх Одеський та адміністратор Кримський, з пастирським візитом вперше завітав на парафію Святих апостолів Петра і Павла с. Ряснопіль Одеського деканату.

Зустрічали правлячого Архієрея з хлібом-сіллю, слова привітання лунали з уст маленьких парафіян та вірних храму, а парох о. Володимир Кичатий вручив владиці ключі і хрест, яким Владика благословив усіх присутніх.

Опісля привітального слова Екзарх увійшов до храму й очолив Архієрейську Божественну Літургію. Святкове богослужіння супроводжувалося молитвами-прошеннями за мир і спокій в Україні, благо, добробут й процвітання, за весь український народ, військо, за кожного присутнього в святому храмі, за сім’ї та родини.

Божественна Літургія завершилася традиційним «многоліттям» і духовним гімном «Боже, Великий, Єдиний…», після яких о. Володимир подякував Преосвященному Владиці за пасторальну візитацію парафії. 

На завершення Владика Михаїл уділив усім присутнім своє архієрейське благословення, а парафіяни побажали Архієрею міцного здоров’я, невтомності в апостольській праці.

 

Прес-служба Одеського екзархату

{gallery}stories/23.11.16{/gallery}