У Згромадженні Воплоченого Слова новий священик

На свято Трьох Святителів 12 лютого у м. Івано-Франківську у храмі Різдва Христового Митрополит Івано-Франківський Кир Володимир Війтишин очолив Святу Літургію, на якій було висвячено шістьох нових священиків, серед який о. Андрій Карпінець, ВС, монах Згромадження Воплоченого Слова. На цю урочистість, окрім місцевих священиків та монахів прибули гості з закордону, зокрема о. Альберто Бараттеро, генеральний економ Згромадженння, який приїхав із Риму.

Опісля Літургії до Митрополита звернулися із словами подяки нововисвячені священики, о. Теодор Мацапула, провінційний настоятель ЗВС та гість о. Альберто Бараттеро.

Свято продовжилося спільною трапезою, на яку також прибув Митрополит Володимир, і яке прикрасили артисти із івано-Франківського обласного драматичного театру та філармонії гарним співом та побажаннями.

о. Андрій Карпінець призначений на служіння на південних теренах нашої країни, зокрема у м. Скадовську, Одеського екзархату, де Згромадження Воплоченого Слова здійснює свою апостольську працю вже впродовж 8-ми років.

Хай Богу буде подяка, який в особливий спосіб стає нам близьким через дар священства.

 

Прес-служба Згромадження Воплоченого Слова 

{gallery}stories/16.02.16{/gallery}