Престольний празник у с. Жовтневе

У суботу 21 листопада на свято Собору святого архистратига Михаїла та інших безплотних сил Преосвященний Владика  Михаїл (Бубній), екзарх Одеський та адміністратор Кримський, свої іменини святкував на храмовому празнику у с. Жовтневе, Врадіївського р-ну, Миколаївської області.

Свого архіпастиря вітали парафіяни разом з Адміністратором парафії о. Віктором Давидюком. Святкову Архієрейську Літургію, Владика Михаїл молився у спів служінні численних священиків: о. Ігоря Ворони, о. Романа Монтецького, о. Олександра Більського, о. Миколи Боднара, о. Тараса Павлюса, о. д-ра міт. Романа Мірчука та декана Миколаївського – о. Романа Балити. З благословення Владики, канцлер Одеського екзархату о. д-р Микола Слободян виголосив проповідь.

Після Святої Літургії, адміністратор парафії о. Віктор Давидюк, привітав Владику Михаїла з іменинами. Слова вітання лунали також на адресу с. Михаїли Лизак, працівниці Курії Одеського екзархату. Після Архієрейського освячення води та окропив нею всіх присутніх, було зроблено пам’ятне фото. 

 

Прес-служба Одеського екзархату

{gallery}stories/25.11.15{/gallery}