В неділю, 22 січня, на парафії Святого Архистратига Михаїла УГКЦ в Одесі, відбулося освячення автомобіля, який служитиме українським воїнам на фронті.

Транспортний засіб придбала парафія Святого Архистратига Михаїла за кошти зібрані під час благодійної ярмарки. До збірки для купівлі автівки долучилися волонтери Крижопільської волонтерської організації "Українці для України", яку очолює Герасимчук Оксана і мешканці с. Гарячківка Вінницької області. Ініціатором виступив пан Володимир Ляховецький, парафіянин парафії.

Чин освячення і благословення авто здійснив о. Олександр Француз, сотрудник парафії Святого Архистратига Михаїла.

У своєму слові священник подякував усім жертводавцям зазначивши, що «ця акція (збір коштів на авто), показала дуже добру річ. По-перше, що ми є спільнота і що спільно ми можемо багато доброго зробити, а друге - це те, що ми є велика українська спільнота. Ми докладалися спільно із тими, хто нас не знав, але разом ми зуміли втілити у життя цей маленький проєкт. Це свідчить про те, що наша нація може бути єдиною, що наш народ може робити добрі справи, бути разом і йти спільно до перемоги» - сказав о. Олександр звертаючись до присутніх.

«Ми дякуємо усім тим, хто долучився до цієї справи, нехай Господь благословить вас, ваші сім‘ї, ваші родини, хай ваші починання завжди приносять вам сторицею ті плоди на які ви очікуєте».

 

001.jpg 002.jpg 003.jpg

004.jpg 005.jpg 006.jpg

007.jpg 008.jpg 009.jpg

010.jpg 011.jpg 012.jpg

013.jpg 014.jpg