19 грудня у свято святого Миколая в будинку представництв Одеської обласної адміністрації відбулася урочиста зустріч з родинами загиблих учасників АТО.

Привітати з цим святом завітав Терещук О.Д. – віце-губернатор Одеської області, Коваленко Л. В. - директор департаменту соціальної та сімейної політики, Сторожук М. М - керівник сектору в Одеській області Державної служби у справах ветеранів ВВВ та учасників АТО, працівники центру допомоги учасникам АТО в Одеській області інші представники влади.

На зустрічі побували представники парафії святого Апостола Андрія Первозванного, УГКЦ м. Одеса, о. Ігор Тарас та волонтер – Олена Пенязєва. Пожертвами парафіян, а також небайдужих людей були зібрані кошти для того, щоб підтримати дітей та родини АТОвців, котрі поклали свої голови захищаючи нашу Батьківщину. 63-м родинам, а саме діткам, батьки котрих загинули на війні були вручені солодощі та різного роду іграшки, а для старших дітей цікаві ігри та акумуляторні пристрої для зарядки гаджетів.

Діти залишилися приємно здивованими таким дарункам від представників УГКЦ. Після привітань та святкового концерту усіх пригощали святковим обідом.

Висловлюємо велику вдячність волонтеру Олені Пенязєвій та усім жертводавцям за допомогу.

 

Прес-служба Одеського екзархату

000.jpg 001.jpg 002.jpg

004.jpg 005.jpg 006.jpg

007.jpg 008.jpg 009.jpg

010.jpg